Как функционира Семка

Нашата цел е да ви доставяме прясна храна един път седмично, според сезона и вашите предпочитания. Възможно е някои продукти да не са налични, по независещи от нас причини или да са в по-малки количества от предвиденото. В такъв случай ще ви уведомим и ще се постараем да Ви предложим някакъв заместител. Това e договор на добра надежда: каквото земята е дала – това ще се получи в кошницата. Можете да се запознаете подробно с условията на услугата.

Клуб:

Веднъж седмично получавате кашон със сезонни плодове, зеленчуци, зърнени, бобови, ядки или бурканчета. Съдържанието на кашона се определя от наличното за седмицата при фермерите, с които работим. Към тази редовна абонаментна доставка можете да добавяте продукти от останалите категории: млечни, вино, хляб, ядки, подправки и др.
Абонирай ме!

Магазин:

СЕМКА работи само с предварителна поръчка. Това е да си поръчвате каквото искате от нашите предложения за следващата седмица. Сметката Ви се калкулира според цените обявени в момента. Не винаги можем да гарантираме, че всичко, което желаете ще бъде налично в необходимите количества, но правим каквото може да го доставим от производителя. След като поръчате, ние обработваме поръчката и в следващия ден за доставка (обикновено четвъртък), в съобразен с нашия график и Вашата програма часови пояс, се появяваме на вратата Ви. Нищо необичайно, но съвсем удобно (не само за майки с малки бебета;-).  
Към Магазина

Доставка

Доставяме само в град София, засега… За страната, ако желаете, можем да използваме куриер по ваш избор и за ваша сметка. За абонати доставката е включена в абонамента. Ако имате възможност да слизате до входната си врата и да си вземете продуктите, това ни улеснява значително, за да не търсим място за паркинг и да преминаваме огради на строго охранявани кооперации.

Опаковки

Моля пазете кашончето и ни го върнете при следваща доставка или трябва да ви таксуваме 3,00 лв. При поръчка на кисело мляко, пригответе си чисти буркани с капачки за замяна на амбалаж, иначе бурканите се заплащат.

Очакваме следната информация от вас:
  • Име, адрес за доставка, телефон;
  • Удобното за вас време (сутрин, вечер, цял ден);

Предпочитаме да водим възможно по-малко разговори по телефона. Ако е възможно комуникацията с Вас да протича по електронен път, би било чудесно. Информацията, която ни споделяте, няма да бъде използвана за спамене, нито пък ще бъде предоставяна на трети лица. Рекламации и целувки се получават на място!